До уваги пільговиків!

З 1 січня 2020 року пільгові категорії рівнян мають право у будь-який час подати заяву про перехід на грошову готівкову форму пільг на оплату житлово-комунальних послуг. Раніше пільговики могли отримувати пільги готівкою лише якщо подали відповідну заяву до старту опалювального сезону, тобто до 15 жовтня.

Відповідні зміни до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі внесено постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 №1123 «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг».

Пільговикам, які бажають змінити форму отримання пільг з безготівкової на готівкову необхідно звернутися до управління соціального захисту населення з паспортом, відповідною заявою та виплатними реквізитами рахунку у банку (не плутати з номером картки!). Для того, щоб з’ясувати номер рахунку пільговик може звернутися до банку та обов’язково повідомити працівнику банку про те, що рахунок потрібен для виплати пільг на житлово-комунальні послуги, отримавши при цьому картку реквізитів для проведення операції поповнення карткового рахунку.

Документи приймаються:

  •  у приміщенні управління праці та соціального захисту населення за адресою: вул. Соборна, 12
  • у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: майдан Просвіти, 2

У разі подання заяви пільги надаються у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *