Увага !! Тимчасово призупиняється видача пільговим категоріям населення санаторно-курортних путівок та направлення даних осіб до санаторно-курортних закладів сфери управління Мінсоцполітики.

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVІD-19» та Протоколу № 2 від 10.03.2020 позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Кабінету Міністрів України «Про стан забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення України та заходів стосовно стабілізації епідемічної ситуації, спричинення корона вірусом СОVІD-19».

Відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVІD-19 тимчасово призупиняється видача пільговим категоріям населення санаторно-курортних путівок та направлення даних осіб до санаторно-курортних закладів сфери управління Мінсоцполітики.

Разом з тим тимчасово призупиняється направлення осіб з інвалідністю на реабілітацію до реабілітаційних закладів сфери управління Мінсоцполітики.

Про відновлення санаторно-курортного лікування, перенесення термінів заїздів по невикористаних санаторно-курортних путівках та проведення реабілітації у підвідомчих закладах сфери управління Мінсоцполітики буде поінформовано додатково.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *