Міський голова традиційно зустрівся з родинами загиблих воїнів-афганців

       Дванадцятий рік поспіль, напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31- річниці виводу військ з Афганістану, міський голова Рівного Володимир Хомко зустрівся з матерями та вдовами загиблих рівнян воїнів-інтернаціоналістів.
        Зустріч у руслі живого діалогу відбулася в приміщенні Рівненської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану. 

        Міський голова відмітив, що міська влада і надалі робитиме все від неї залежне, щоб якось полегшити життя батькам, вдовам загиблих та ветеранам афганської війни».
“Питання, з якими ми звертаємося до міського голови, вирішуються – особливо побутового характеру. Робота у цьому напрямку ведеться і дуже конструктивно.” – зазначив голова Рівненської міської спілки ветеранів Афганістану Сергій Зінич.
        Під час спілкування родини загиблих воїнів піднімали вкотре чимало проблем побутового характеру, які міський голова пообіцяв поетапно вирішити.

        В 2020 році, як і щорічно з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, за клопотаннями ветеранських організацій, здійснюються  виплати матеріальної підтримки за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на виконання заходів Комплексної програми «Турбота» на 2016-2020 роки:

–   12 членам сімей загиблих в Афганістані;

–  64 дружинам померлих учасників бойових дій, які брали участь в локальних війнах;

– 118 особам з інвалідністю внаслідок війни, які отримали інвалідність внаслідок виконання інтернаціонального обов’язку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *