Результати проведеної роз’яснювальної роботи

На виконання доручення Прем’єр-міністра України О.Гончарука від 22.01.2020 № 2313/0/1-20 з 28 січня 2020 року в місті проводилася посилена інформаційно-роз’яснювальна робота з суб’єктами господарювання, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування, організації харчування  про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

За рішенням міської комісії з питань праці та заробітної плати до інформаційно-роз’яснювальної роботи інспекторів праці управління праці та соціального захисту населення спільно з інспекторами праці Управління Держпраці у Рівненській області долучилися представники Державної податкової служби, Пенсійного фонду, управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування, міського центру зайнятості та Держпродспоживслужби.

Інформаційно-роз’яснювальною роботою охоплено 323 роботодавці та 878 найманих працівників. Роботодавцям та  найманим працівникам інспектори праці вручили «Пам’ятки про переваги легального працевлаштування» та надали компетентні роз’яснення щодо дотримання вимог трудового законодавства.

За результатами проведеної роботи у період з 27.01.2020 по 03.02.2020 до територіального органу державної податкової служби подано 792 повідомлення про прийняття працівників на роботу, в т.ч. 322 фізичні особи подали 373 повідомлення про прийняття працівників на роботу та 293 юридичні особи подали 419 повідомлень про прийняття працівників на роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *