До уваги ветеранів війни та осіб з інвалідністю, які перебувають на обліку для отримання послуг санаторно – курортного лікування

До уваги  ветеранів війни та осіб з інвалідністю,

які перебувають на обліку для отримання послуг санаторно – курортного лікування

        Ветерани війни та особи з інвалідністю м. Рівного та смт Квасилів, які більше трьох років перебувають на обліку для отримання послуг санаторно – курортного лікування в управлінні праці та соціального захисту населення     м. Рівне, та протягом цього періоду не отримували путівку, мають поновити медичну довідку форми 070/о (довідка видається сімейним або лікуючим лікарем). 
 
       У разі не поновлення такої довідки особа, яка понад три роки перебуває на обліку для забезпечення послуг санаторно-курортного лікування, знімається  з  обліку. Тобто, особи, які стали на облік в 2018 році і раніше будуть зняті з обліку у відповідному періоді, в разі якщо ними не були подані оновлені медичні довідки форми 070/о. 
 

         Дані умови передбачені абзацом другим пункту 5 Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006№ 187, відповідно до змін, внесених постановою  редакції Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 № 110.

За більш детальною консультацією звертатись – управління праці та соціального захисту населення, м. Рівне вул.. Соборна, 12, 0978148454, 266780.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *