Організовано проведення психологічних тренінгів для працівників соціальної сфери Рівного

Управління праці та соціального захисту населення розпочало серію психологічних тренінгів для працівників соціальної сфери міста з метою покращення комунікативних навичок, формування здатності витримувати психологічні навантаження під час виконання професійних обов’язків, підвищення рівня надання адміністративних та соціальних послуг, а також запобігання професійному вигоранню.

Перший тренінг проведено для спеціалістів управління праці та соціального захисту населення, які проводять прийом громадян з питань надання усіх видів соціальних допомог, на тему «Навички доброго спілкування з ветеранами війни і не тільки». Наступний тренінг буде проведено з працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Рівного.

Управління дякує за організацію та участь у тренінгу члену Виконавчого комітету Рівненської міської ради Тетяні Воронцовій та лікарю-психіатру, консультанту проекту Міжнародної організації з міграції «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей» Івану Барчуку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *