До уваги керівників підприємств та організацій!

Питання підвищення продуктивності бізнесу та залучення осіб з інвалідністю у соціальне життя є важливими питаннями суспільства.

       З метою посилення економічного розвитку керівників підприємств та організацій України, а також формування ефективної моделі працевлаштування осіб з інвалідністю, громадськими організаціями Rotary Club Lviv Innovational та «Всеукраїнською Асоціацією Керівників Бізнесу» ініційовано проведення Національного Благодійного онлайн форуму Intellectual Online Ironman – «Управлінські рішення в сучасних умовах».

       Стартує подія з 2 листопада 2021 року та триватиме до 16 лютого 2022 року. Онлайн-трансляції в зазначені терміни відбуватимуться щодня з 19.00 до 21.00. Цей глобальний благодійний проєкт покликаний на якісну взаємодію між підприємцями та слухачами форуму. Адже, кризові часи в бізнесі створені для того, аби зуміти вчасно зупинитися та спрямувати власний вектор в той бік, який допоможе не лише врятувати бізнес, а й покращити його. Спікери в онлайн-зустрічах, які триватимуть 100 днів дискутуватимуть про такі важливі теми:

– сучасні стратегії розвитку;

– процесне та проектне управління;

– операційне управління організацією;

– фінансові та стратегічні рішення;

– стратегічний та операційний маркетинг;

– корпоративна культура;

– партнерство у бізнесі;

– організація систем продажів;

– піар та медійний супровід;

– юридичні рішення;

– побудова сучасних бізнес-систем; 

– управління та розвиток персоналу.

       Онлайн-форум дасть можливість спілкування, обміну досвідом та важливої інформації. Експерти розкриватимуть власні секрети ведення бізнесу в кризові часи та навчатимуть цьому слухачів.

       Метою Благодійного Форуму є залучення коштів на працевлаштування та розвиток молодих людей з інвалідністю – створення віддалених робочих місць, навчання та допомога у розвитку, прагнення значно покращити ставлення українських керівників до власного управлінського розвитку та працевлаштування людей з інвалідністю.

   Для отримання більш розгорнутої інформації: контактна особа, менежер проекту Назар Мазур, тел. 096 136 55 27.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *