Пільговики, у яких буде виявлено заборгованість, виплата пільг буде переведена у грошову безготівкову форму.

Управління праці та соціального захисту населення Рівненського міськвиконкому нагадує, що відповідно до Порядку надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 р. № 373, пільговики, яким надається пільга у грошовій формі, зобов’язані сплачувати щомісяця вартість фактично спожитих послуг.

Відповідно до вищезазначеної Постанови в жовтні 2021 року організації надавачі житлово-комунальних послуг подадуть управлінню інформацію про наявну заборгованість з оплати таких послуг, щодо пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі.

Пільговики, у яких буде виявлено заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг в розмірі, що перевищує суму 340 грн., виплата пільг буде переведена у грошову безготівкову форму.

Тобто, пільги будуть перераховуватись не на картковий рахунок пільговика, а безпосередньо організаціям надавачам житлово-комунальних послуг через АТ “Ощадбанк”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *