До уваги ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, осіб, на яких  поширюється дія Закону України «Про жертви нацистських переслідувань» та осіб з інвалідністю, що перебувають на обліку для отримання послуг з санаторно – курортного лікування.

Особи, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Рівненської міської ради для отримання послуг з санаторно – курортного лікування, та не забезпечені вказаними послугами протягом більше трьох останніх років, обов’язково мають поновити медичну довідку форми 070/о (дана довідка видається сімейним лікарем і має бути затверджена ЛКК).

Чинним законодавством передбачено, що в разі непоновлення особою зазначеної довідки протягом трьох років з дати її видачі, вона знімається з обліку на отримання послуг з санаторно – курортного лікування.

Тобто, особи з числа вказаної категорії, що стали на облік для отримання послуг з санаторно – курортного лікування в термін до 1 січня 2020 року та не були забезпечені послугами на даний час, до 15 лютого 2023 року мають звернутись до сектору з питань оздоровлення (м. Рівне, вул. Соборна,12, каб. 8) для поновлення медичної довідки форми 070/о.

Телефон для довідок  (067) 117 06 94, (097) 425 84 61.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *