Вечір пам’яті

Страшна звістка, прийміть співчуття, Ваш син, чоловік, тато – загинув. Вмить руйнується все – мрії, плани, життя завмирає в одному моменті і лише одна думка, як бути далі без сміху рідної людини, без її підтримки, доброти, без її очей. Здається, що світ навколо не розуміє тої болі. І як важливо знайти підтримку, розділити з кимось цей момент.

26.02.2023 відбувся «Вечір пам’яті» для дружин, загиблих Захисників України. Це вже другий захід, проведений за сприяння Церкви «Примирення», адже, декілька тижнів тому батьки загиблих Захисників України вшановували пам’ять своїх синів. Надзвичайно емоційні моменти цих зустрічей, коли присутні показують світлини своїх рідних і розповідають про них історії. В батьків це щасливі дитячі спогади, перше кохання та важливі кроки життя, у дружин історії кохання, моменти створення сім’ї, спільні переживання коли перший раз тримали на руках донечку чи синочка. Ці вечори огортають теплом, щирими спогадами, але і водночас важким болем, який проймає кожного.

Департамент соціальної політики Рівненської міської ради висловлює щиру подяку прихожанам Церкви «Примирення» за можливість дружинам та батькам загиблих Захисників України допомагати переживати цей біль втрати разом, бути підтримкою один для одного у спільному горі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *