З травня житлові субсидії призначаються на новий період

Департамент соціальної політики Рівненської міської ради інформує, що відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій з травня житлові субсидії призначаються на новий період. Після закінчення строку отримання житлової субсидії уповноважені органи самостійно здійснюють призначення житлової субсидії на наступний період для домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому періоді

Уповноважені органи без звернення громадян збирають необхідну інформацію у порядку, передбаченому Положенням, і протягом 10 днів після отримання зазначеної інформації приймають рішення з використанням програмних засобів (в автоматичному режимі) .

Проте для певних категорій громадян призначення житлової субсидії на наступний строк здійснюється після подання нових заяви та декларації:

у складі яких є внутрішньо переміщені особи;

у складі яких кількість фактично проживаючих зареєстрованих осіб менша, ніж кількість зареєстрованих осіб;

які орендують житлове приміщення для проживання і звертаються за житловою субсидією на оплату житлово-комунальних послуг.

         Для Вас продовжують працювати пункти Департаменту з прийому документів для призначення житлових субсидій.

Спеціалісти Департаменту працюють для Вас за адресами: вул. Відінська, 40а; вул. 16 Липня 49/51; смт Квасилів, вул. Б. Хмельницького, 2.

Також наші фахівці здійснюють прийом документів та надають консультації щодо питань призначення житлових субсидій в приміщенні ЦНАПу – м-н Просвіти, 2, робоче місце № 20.

Зменшення часу, який заявник витрачає для отримання адміністративних послуг та покращення якості їх надання – головний пріоритет взаємодії  Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному та Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради.

         Нагадуємо, що попередній запис на прийом, консультації щодо прийому документів та умов призначення житлових субсидій Ви можете отримати за телефонами:

0975070009 – для мешканців мікрорайону «Ювілейний», мешканців будинків,        які територіально відносились до КК «Західна» та ТзОВ УК «Сонячне»;

0970037507 – для мешканців будинків, які територіально відносились до ЖКП «Галицьке»;

0680422201 – для мешканців мікрорайону «Північний» та для мешканців будинків, які територіально відносились до ЖКП «Покровське».

Також для Вас працює телефон гарячої лінії Департаменту соціальної політики 0671100523.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *