Чергове заняття в Університеті третього віку на факультеті «Здоров’я та лікувальна фізкультура»

12 лютого 2020 року на базі Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Рівного спільно із Рівненською обласною науковою медичною бібліотекою відбулося чергове заняття в Університеті третього віку на факультеті «Здоров’я та лікувальна фізкультура». Було запрошено лікаря-стоматолога Рівненської міської стоматологічної поліклініки Мороченця Олександра Олеговича, який прочитав лекцію на тему: «Які небезпеки для здоров я організму приховують проблеми із зубами»

Лектором за допомогою слайд-презентації було продемонстровано інформацію про  різновиди та характеристику захворювань зубів, причини їх виникнення, лікування, профілактика та правила гігієни ротової порожнини, які збережуть здоров’я ваших зубів на довго. Велику цікавість у слухачів викликала розповідь про те, що зуби лікуватися потрібно вчасно, адже байдужість може призвести до хвороб шлунку, а пошкоджені ясна – це ризик хвороби Альцгеймера у майбутньому, що найбільш поширений серед людей літнього віку.

По закінченні лекції учасники заходу отримали ґрунтовні відповіді на запитання та отримали пам’ятки з правилами догляду ротової порожнини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *