До уваги пільговиків! Боржників!

      Доводимо до Вашого відома, що станом на 1 травня 2020року, 252 пільговика які отримували грошову готівкову пільгу (на руки), були переведені на грошову безготівкову виплату пільг (через СМС Ощадбанку), у зв’язку із заборгованістю по  оплаті ЖКП  станом на 01.02.2020р. яка  перевищила  20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (=340грн) .

      Звертаємо увагу! Пільговики , які були переведені на безготівкову форму виплати матимуть право перейти на грошову готівкову форму виплати через 12 місяців (за зверненням та заявою пільговика).

       Згідно Постанови КМУ №373 від 17.04.2019р. управителі, об’єднання, виконавці комунальних послуг надають  до 1 жовтня  та 1 травня (на період карантину борги подані на 1 лютого 2020р) структурним підрозділам з питань соціального захисту населення інформацію про суму простроченої понад три місяці (на дату надання такої інформації) заборгованості з оплати послуг (внесків/платежів), сума якої перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, щодо пільговиків, які отримують пільгу у готівковій формі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *