ДО УВАГИ ТИХ,  ХТО ШУКАЄ РОБОТУ

«Проект USAID “Підтримка реформи охорони здоров’я” здійснює пошук:

  • психологів  для надання допомоги людям, які прибули на короткострокове чи тривале проживання  у м. Рівне.  Якщо ви прагнете допомагати внутрішньо переміщеним особам та/або у вас є досвід роботи з людьми, які перебувають у кризових ситуаціях, а також ви проживаєте у вказаних містах на постійній чи тимчасовій основі, ви маєте змогу долучитися до роботи у мультидисциплінарних командах.

соціальних працівників  для роботи у мультидисциплінарних командах у м. Рівному. Ці фахівці надаватимуть необхідну допомогу людям, які прибули на короткострокове чи тривале перебування у ці міста. Якщо ви маєте мотивацію допомагати внутрішньо переміщеним особам та/або досвід роботи з людьми, які перебувають у кризових ситуаціях, проживаєте у вказаних містах або прибули до вказаних міст на тимчасове перебування, ви зможете долучитися до роботи Проекту.  

Фахівці, які бажають приєднатися до роботи, мають бути готові пройти відповідне навчання, що проводитиметься у форматі онлайн-тренінгу в режимі реального часу.

Якщо вас зацікавили дані пропозиції, будь ласка, заповніть реєстраційні форми за цим посиланнями: 

https://forms.office.com/r/WDtfqnft64 або https://forms.office.com/r/sZej2JHZ06.

Кінцева дата реєстрації:  14 квітня 2022 року.

Про результати відбору вас повідомлять.

Якщо у вас виникли запитання просимо звертатись до менеджера Проекту з посилення кадрових ресурсів Уляни Снідевич за телефоном +38 067 234 40 89, або електронною поштою usnidevych@hrs.net.ua.

З нетерпінням чекаємо на зустріч із вами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *