У Рівному реалізовуватимуть проєкт ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України»

27-29 вересня в м.Трускавець відбувся установчий захід «Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади в сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг» у рамках проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України» (фаза ІІІ).

Представники територіальних громад Рівненської, Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей поділились  прикладами інтеграції ВПО в громадах, успішними практиками надання медичних, освітніх, соціальних та адміністративних послуг в період воєнного стану.

Рівненську міську територіальну громаду на заході представляв Денис Наумов, заступник директора Департаменту соціальної політики – начальник управління соціальних виплат та персоніфікованого обліку, який презентував досвід громади щодо організації надання соціальних послуг в період воєнного стану.

«У рамках проєкту передбачається надання грантів для підтримки відновлення цифрової інфраструктури, а також закупівля та передача обладнання установам для надання різних видів державних послуг. – повідомив Денис Наумов – У попередній фазі проєкту Департамент соціальної політики отримав обладнання для функціонування електронної черги вартістю 190 тис.грн. Сподіваюсь, що подальша участь у проєкті дозволить покращити ефективність надання послуг мешканцям міста та внутрішньо переміщеним особам у соціальній сфері.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *